Tiedotteet

Arvoisa Yrittäjä.

Onko seuraava kuvailemani tilanne sinulle tuttu.

Yrityksesi tulos kuukausittain talouden raporttien mukaan osoittaa voittoa, mutta tilinpäätöksessä tulos romahtaa pakkasen puolelle tai päin vastoin, tulos tuplaantuu? 

Tämän lisäksi tilikauden aikana maksetut ennakkoveron tilinpäätöksessä jäävät alimitoitetuksi tai sitten niitä on maksettu liikaa?

Ja ettei tilanne näyttäisi liian hyvältä, tilikauden päättymiskuukaudella yritykselläsi ei ole lainkaan myyntejä, mutta tuloverojen lisäksi, yrityksellesi tulee arvonlisäveroa maksettavaksi useita tuhansia euroja?

Kaiken lisäksi, kirjanpitäjäsi kertoo sinulle, kysyessäsi selitystä edellä kuvattuihin tilanteisiin, ettei verojen määrää voi tietää, vasta kun tilinpäätös valmistuu.

Rohkeimmat tilinpitäjät vielä kertovat, että verojen seuraaminen on turhaa, eikä se sitä paitsi kuulu heidän töihin. 

Kaikkiin edellä kerrottuihin tilanteisiin on ratkaisu, joka tarkoittaa taloushallinnon laatimisen todellisen kannattavuuden pohjalle.

Miten se tehdään, ota yhteyttä, niin käydään yrityksesi tilanne läpi ja laaditaan siihen suunnitelma, joka poistaa verojen maksujen määrään ja aikatauluun liittyvät ongelmat.

Näiden lisäksi, tiedät, mikä on yrityksesi todellinen kannattavuus, ei ainoastaan tilinpäätöksessä, vaan tilikauden jokaisen kuukauden lopussa.

Lämpimin yhteistyöterveisin
Markku